会员登录 马上加入

搜索

| | | | | | |

潜水内么久``爆一下照``各路英雄有怪莫怪`

河儿口闲人 发表于 2013-10-14 00:33:38 | 显示全部楼层 |阅读模式
河儿口闲人
2013-10-14 00:33:38 4018 47 看全部

潛水佐好耐咯,俾人話我盜版,的確叫星星真系有幾個`...原來我用河兒口星星個名伽 `後嚟又改成佐偶遇-星星`如有系我盜用個名請麻煩聯繫我一下`等我改個名都好`
再發幾張三亞實錄`樣衰衰請大家唔好啪磚頭呀`:)可能權限問題.只可以一張`得閒再共享三亞風景喇`論壇圖片好似只可以發1.5M圖片...全能处理佐一下..可以發多幾張吧`可能論壇服務有限`

當系同遠在他鄉的朋友們分享下呢邊D風景`得閒就影D風景發上嚟分享俾大家`謝謝

复件 IMAG2059_副本.jpg
 楼主| 河儿口闲人 发表于 2013-10-14 00:39:25 | 显示全部楼层
河儿口闲人
2013-10-14 00:39:25 看全部

{:4_121:}仲有D相片要等一兩日先有權限發`定期更新吧`謝謝{:4_121:}
莎姐 发表于 2013-10-14 01:04:51 | 显示全部楼层
莎姐
2013-10-14 01:04:51 看全部
{:4_86:}{:4_86:}{:4_86:}星爷 日日打飞机......

....莎莎有冇性趣```哈哈``一齐```嘿```哦嘢``  详情 回复 发表于 2013-10-14 01:14
 楼主| 河儿口闲人 发表于 2013-10-14 01:14:17 | 显示全部楼层
河儿口闲人
2013-10-14 01:14:17 看全部
莎姐 发表于 2013-10-14 01:04
星爷 日日打飞机......

....莎莎有冇性趣```哈哈``一齐```嘿```哦嘢``
莎姐 发表于 2013-10-14 01:19:57 | 显示全部楼层
莎姐
2013-10-14 01:19:57 看全部
唔中意,我中意爬双峰山
 楼主| 河儿口闲人 发表于 2013-10-14 01:31:05 | 显示全部楼层
河儿口闲人
2013-10-14 01:31:05 看全部
{:4_115:}{:4_115:}{:4_115:}我都中意吖```攰攰地仲好瞓```哈哈```莎莎仲未瞓?我地饮{:4_121:}{:4_121:}紧啤酒
可爱的小QB 发表于 2013-10-14 06:54:23 | 显示全部楼层
可爱的小QB
2013-10-14 06:54:23 看全部
{:4_89{:4_89:}

谢谢帮顶  详情 回复 发表于 2013-10-14 15:43
Broh 发表于 2013-10-14 09:19:39 | 显示全部楼层
Broh
2013-10-14 09:19:39 看全部
蓝天白云···············

还可以喇···  详情 回复 发表于 2013-10-14 15:44
封开罗董人 发表于 2013-10-14 09:27:40 | 显示全部楼层
封开罗董人
2013-10-14 09:27:40 看全部
{:4_103:}楼主没有见过莎姐啊?哈哈,{:4_86:}{:4_86:}{:4_86:}

呵呵,重要么?要网络上能找到个聊得来的就行···见不见过重要么?哈·  详情 回复 发表于 2013-10-14 15:47
炒鱿鱼 发表于 2013-10-14 09:52:10 | 显示全部楼层
炒鱿鱼
2013-10-14 09:52:10 看全部
说好的比基尼美女呢?快发出来。

你大爷。。。你是群里的谁。。。想看比基尼······改天去海边再照一个···嘿嘿··  详情 回复 发表于 2013-10-14 15:49
  • 您可能感兴趣